Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

WORKSHOPS ONLINE 30/11 om 19u

Hé, fijn je te ontmoeten!

MOON ontstond in 2016 als geschenkje voor de liefste vriendinnen en groeide uit tot mijn creatieve uitlaadklep. Doorheen de jaren kwam ik met MOON op de leukste events en werkte ik samen met de schoonste mensen. 

Laat ik mezelf even aan je voorstellen: Haïke Vandecasteele.
Een 25-jarige spring-in-het-veld. Stiekem verliefd op ijs. Heeft een denktank die nooit stilstaat. Leeft voor lokaal. Krak in georganiseerde chaos. Mijn mantra: less is more.

Mijn liefde voor kralen heb ik van mijn overgrootmoeder, Zulma. Jarenlang was ze voorzitter van de hobbyclub in onze kleine gemeente, Kortemark. Haar creatieve genen gaf ze mij door. Toen ik klein was, leefde ik al voor creativiteit. Mijn ouders zijn zelfstandig. In het weekend moesten we al snel  ‘ons plan’ trekken. Knutselen was mijn redding. Ik kon me uren bezighouden met mijn knutselmateriaal. Creatief zijn: het heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter leerde kennen en maakt me tot de ondernemer die ik vandaag ben.