Verstuur je mijn juweel?

Verzending binnen België

Jouw bestelling kan opgestuurd worden met de post. Pakjes worden verstuurd met Bpost. Je kan voor verschillende verzendopties kiezen.

België

• Brievenbuspost - 3,60 euro
Je pakje wordt verstuurd in een envelop met prior postzegels. Je kan dit niet traceren! Het verzenden met is op eigen risico. Deze methode is niet voor elk product beschikbaar.
• Ophalen in een ophaalpunt - 5,00 euro
Je kiest voor een ophaalpunt bij jou in de buurt. Je pakje wordt daar naar toe verstuurd en jij kan het daar ophalen. Je kan dit pakje opvolgen.
• Pakketpost - 6,00 euro
Jouw pakje rechtstreeks in je brievenbus! Hierbij kan je je
pakje volgen doorheen zijn reis.

Verzending binnen Europa

Binnen Europa

• Pakketpost - 9 euro
Jouw pakje rechtstreeks in je brievenbus. Hierbij kan je je
pakje volgen doorheen zijn reis.

Vaste verzenddagen

Ik werk met vaste verzenddagen in de week. Op dinsdag en donderdag worden pakketten op de post gedaan. Hou er rekening mee dat een pakket 1 tot 5 dagen onderweg kan zijn.

Verzenden na betaling

Items worden enkel verstuurd na ontvangen van betaling.

Retourneren

Zodra een bestelling is geplaatst, houd er dan rekening mee dat eventuele wijzigingen aan de bestelling (zoals een verandering in kleur...) binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling moet worden gemaakt.

Bij het bestellen van gepersonaliseerde artikelen, is het niet mogelijk om deze te retourneren.

Indien er schade is bij aankomst van het pakket moet de schade per e-mail (haike@atelierdichter.be) bij de aankomst van het artikel worden vermeld. 

Kan ik mijn juwelen ophalen?

Ophalen in atelier

Je order kan ook opgehaald worden in het atelier. Het atelier ligt in Kortemark, het hartje van West-Vlaanderen.

Praktisch

Wanneer je er voor kiest jouw order op te halen in Kortemark hoef je geen verzendingskosten te betalen. Ik stuur jou een e-mail wanneer je jouw pakket kan komen ophalen. Dit lukt op verschillende momenten in de week. Je kan jouw order ter plekke betalen (kaart of cash).

Wat is de levertermijn?

Levertermijn op maat

Wanneer jouw juweel op maat wordt gemaakt is de levertermijn 2 tot 3 weken. Ik vind het belangrijk de tijd te nemen voor jou zodat jouw juweel helemaal naar wens is. Ambacht vraagt tijd.

Dit is de maximale productietijd.

Levertermijn op stock

Er zijn bepaalde items in de webshop op stock. Deze items worden maximaal 1 tot 2 weken na het ontvangen van betaling verstuurd op één van de vaste verzenddagen (dinsdag of donderdag).

Dit is de maximale productietijd.

Kan ik een express order plaatsen?

Ik kan helaas geen extra handen toveren én kies bewust voor slow fashion. Handwerk vraagt tijd. Hou dus rekening met de levertijd indien je een juweel nodig hebt voor een speciale gelegenheid (verjaardag, geboorte,...).

Ik heb wel wat samples en standaard juwelen op stock. Ben je hierin geïnteresseerd, contacteer mij!

Juwelen

Uit welke materialen zijn de juwelen gemaakt?

De juwelen zijn allemaal gemaakt uit zilver 925 en verguld zilver. Verguld zilver is een zilver juweel met een laagje goud er over. Ik kies voor een dikke laag goud, zodat ze lang mooi blijven. Indien het laagje goud toch af gaat, dan kan je bij mij terecht om het opnieuw te laten vergulden. Wil je meer weten over edelmetalen? Neem dan hier een kijkje.

Hoe onderhoud ik mijn juwelen?

Ik schreef hier een blogpost over. Bekijk de blogpost hier.

Is er garantie op mijn juweel?

We willen de hoogte kwaliteit bieden, gaan voor juwelen die Daarom houden we vast aan een garantie van 1 jaar.

De garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, het niet naleven van de gebruiksinstructies of handleiding, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

Over dichter

Hoe werk je?

Ik volg momenteel de opleiding tot goudsmid. Om mijn juwelen te maken gebruik ik de technieken van het goudsmeden. Daarnaast heb ik een lasercutter en graveermachine waar ik me mee uitleef. Wil je graag een kijkje nemen in mijn atelier? Dat kan!

Hoe lang bestaat dichter?

Dichter is er niet zo maar gekomen. Er is een lange weg vooraf gegaan. Ik startte in 2016 met MOON, naargelang de weg veranderen mijn waarden en normen. In oktober 2021 ging mijn nieuw concept atelier dichter van start!

Werk je ook op maat?

Natuurlijk! Voor een speciale gelegenheid, een mijlpaalmoment. Dat kan zeker. Ik werk graag op maat en luister met veel plezier naar jouw wensen.