This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

nieuwe data workhops - nu online

Hey, ik ben Haïke, de creatieve ziel achter dichter.

Met Atelier Dichter wil ik je met m’n handgemaakte, duurzame juwelen dichter brengen bij jezelf, een moment of een persoon. Zo kunnen we belangrijke gebeurtenissen blijven omarmen en koesteren.

Waar het begon.


Atelier Dichter was er niet plots, nee. Het was een proces van vele jaren. Het begon in 2015 met Moon Bracelets. Hiermee kon ik mijn creativiteit en passie voor handgemaakte juwelen kwijt. Mijn webshop draaide overuren en mensen vonden mijn nieuwe collecties en ideeën een schot in de roos. Ondanks het succes, voelde ik dat mijn concept niet meer klopte. Moon Bracelets belichaamde niet langer 100% mezelf.  Ik ging terug naar de basis en puurde mijn concept uit: handgemaakt met liefde, maar vooral duurzaam. Atelier Dichter was geboren.

Mijn passie. Jouw juweel.

Als kind maakte ik al juwelen voor al wie ik liefhad. Als 19 jarige zette ik de eerste stapjes, met een echt bedrijf. Dat groeide uit tot het warm atelier dat het vandaag is, atelier dichter. Het volgen van allerhande opleidingen zorgen ervoor dat ik jou gepast kan helpen. Als kers op de taart kreeg ik in 2022 mijn meesterstempel en het label 'Handmade in Belgium'.